21 d’octubre de 2012

PREMI LIEBSTERLIEBSTER en alemany vol dir FAVORIT. Per tant els premis Liebster es concedeixen de blogaires a blogaires. Cadascú tria els seus blogs PREFERITS, aquells que creu que són mereixedors d'un reconeixement.Fa dies que vam rebre un premi del Toni Seuma des del seu bloc http://www.labrolla.blogspot.com.es/

Ens va dir que premiava El blog de la Font  perquè m'omple d'optimisme que alumnes de tercer i quart de primària, surtin de l'aula per fer aquest treball de camp totalment interdisciplinar i més enllà del currículum s'aconsegueixi que respectin i sobretot estimin el medi natural que els envolta.

GRÀCIES TÒNI

Ara ens toca a nosaltres fer la nostra tria així que el blog de la font concedeix el Premi LIebster a:

http://escorialescolaverda.blogspot.com.es/
http://blocs.xtec.cat/caceres/
http://mrosacuni.blogspot.com.es/
http://lafloridaescolaverda.blogspot.com.es/
http://www.vedrunamalgrat.org/quefem/escolaverda.html

Us felicitem a tots pels vostres espais que ens donen la oportunitat de conèixer les petites GRANS coses que aneu fent en el dia a dia de l'escola, des d aquí us volem animar a continuar en aquesta tasca i recordeu les paraules de l'entrenyable capità Enciam " Els petits canvis són poderosos"


A continuació us posem les normes pels premiats, i us animem a que seguiu la cadena.

Les normes són:

1.- Copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho ha otorgat.

2.- Nominar als teus 5 blogs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.

3.- Demanar i esperar que aquests bloggers passin el guardó a altres 5 blogs.